کارشناسی ارشد

منابع صنایعغذایی


تکنولوژی غلات

۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده هایغلات

مهندس رسول پایان

2-
تکنولوژی نان

مهندس ناصر رجبزاده

3-
تکنولوژی غلات

نیکو آراسته

تکنولوزیروغن

1-
تکنو لوژی روغن های خوراکی

محمد حسین حدادخداپرست

2-
جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376

دانشگاهفردوسی مشهد

3-
تصفیه روغن و تولید مار گارین

میر نظامیضیابری

4-
چربی ها و روغن های خوراکی

میر نظامیضیابری

5-
چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن

خانمفرشته مالک

تکنولوزی شیر

1-
تکنولوژی شیر و فراوردهایلبنی

دکتر سید علی مرتضوی

2-
شیر و فراوردهای آن

خانمگیتی کریم

3-
روشهای آزمایش شیر

آقای عباسفرخنده



کنسروسازی

1-
کنسروسازی

رسولپایان

2-
صنایع کنسروسازی

جواد حصاری(دانشگاهتبریز)1382

تکنولوژی قند

1-
جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژیقند1380

دانشگاه فردوسی مشهد

2-
صنایع شکر وقند

دکتر شیخالاسلام

3-
تکنولوژی قند

مهندس رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاهگرگان

اصول نگهداری

1-
مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری موادغذایی

دکتر محمد صفری دانشگاه تهران

2-
اصول نگهداری موادغذایی

مهندس رستم فرجی هارمی

4-
جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداریمواد غذایی 1379

اصول مهندسی

1-
درآمدی بر مهندسی صنایعغذایی

ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی

2-
مبانی مهندس صنایعغذایی

سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی

3-
جزوه درسیدکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی

دانشگاه صنعتی اصفهان 1375

4-
جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی1374

اصول طراحی کارخانه

1-
جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخیکارخانه های مواد غذایی

دانشگاه ارومیه 1375

2-
جزوه درسی مهندسجلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی

دانشگاه فردوسی مشهد 1377

شیمی مواد غذایی


1-
شیمی مواد غذایی

دکترفاطمی

2-
شیمی مواد غذایی

دکتر قنبرزاده

میکروبیولوژیمواد غذایی

1-
میکروبیولوژی مواد غذایی

جی ترجمه دکترمرتضوی

2-
میکروبیولوژی مواد غذایی

خانم گیتیکریم

ریاضیات

1-
ریاضیات دانشگاهی

مهندس نیکوکار

زبان انگلیسی

1-
زبان تخصصی صنایع غذایی

انتشاراتسمت

تستهای کارشناسی ارشد

1-
تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسیارشد صنایع غذایی

انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعودفلاح

2-
تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی

 

 

سلام بر دوستان

درصد های یکی شرکت کنندگان که در آزمون سال 88 رتبه 1 آورده را می خواهم براتون بزارم
در صدها به قرار زیر است
زبان 3%
ریاضیات 50%
شیمی مواد غذایی 62%
میکروبیولوژی مواد غذایی 82%
تکنولوژی مواد غذایی 61%
اصولمهندسی مواد غذایی 60%

این هم درصد های یک داوطلب دیگر است که در سال 87 رتبه 6را کسب کرده است.
زبان 20%
ریاضیات 55%
شیمی مواد غذایی 75%
میکروبیولوژی مواد غذایی 78%
تکنولوژی مواد غذایی 70%
اصولمهندسی مواد غذایی 70%

درصدها و رتبه های تک رقمی کنکور برگزارشده در اسفند 86

 این رتبه ها مربوط به کنکور برگزار شده در اسفند 86 است یعنی این قبول شدگان مهر ماه 87 وارد دانشگاه شده اند .

 

نمره به درصد  

/ 11 نظر / 132 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پونه

سلام. چه رشته هایی مجاز به شرکت برای کارشناسی ارشد رشته شما هستند؟ اگر ممکنه یک پست هم برای این مطلب ایجاد کنید با تشکر از مطالب مفیدتون

نیلوفر

عالی بود.دستتون درد نکنه

simin

vaghean cheghaaadr tavavote darsad beine daneshgahe azado sarasari hast !!!! darsad haye sarasari ro ke mibinam mitarsam , ba in darsad ha rotbashoon 700,800 mishe !

ساغر

عالی بود ممنونممممم

ساغر

عالی بود ممنونممممم

فاطمه

سلان خیلی ممنون خوب بود از این جور مطالب بیشتر بذارید

فاطمه

سلان خیلی ممنون خوب بود از این جور مطالب بیشتر بذارید

علی

سلام میخوام بدونم رتبه آخرین فردی که در دو سال اخیر در پایینترین دانشگاه ایران در کنکور ارشد سراسری رشته صنایع غذایی قبول شده چند بوده است؟

رحیم محمدی

سلام وقتتون بخیر.خیلی استفاده کردم فقط ای کاش زیردرصدهاشون اون دانشگاهی که قبول شده بودن روهم مینوشتین.اینطوری عالی میشد.چون من نمیدونم مثلارتبه 100 ازکجاهاقبول میشه.اگه اینکاروبکنین ممنون میشم ازتون.خسته نباشین

hoda

سلام.تعداد کارنامه هارو لطفا بیشتر کنید