صنایع غذایی دانشگاه خوراسگان
 

برای دانستن اینکه رب چگونه تولید می شود ادامه مطلب را مطالعه نمایید


رب گوجه فرنگی




خط تولید رب گوجه فرنگی:


این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی
Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد.

فـرآیـنـد تـولـیـد

گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای پلاستیکی که از طرف کارخانه به کشاورزان داده شده است، قرار داده شده و به کارخانه منتقل می گردد.
محصول ورودی توسط باسکول الکترونیکی توزین و پس از آزمایشات و تأئیدات لازم توسط واحد کنترل کیفیت در قسمت مخصوص تخلیه می گردد.

گوجه فرنگی توسط کانالهای پر از آب، ضمن شستشو، به طرف میزهای سورتینگ هدایت می گردد و کارگران آموزش دیده در این قسمت انواع نامرغوب را جدا می کنند. محصول مرغوب و سالم پس از ایـن مـرحلـه وارد سیستم خـرد کـن اولیـه و انتقـال دهنـده مـربـوطـه شـده و از آنجـا بـه قسمت
Hot / cold break فرستاده می شود. در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده مجدداً و به طور کامل خرد گردیده و تبدیل به فرآورده ای تقریباً یکنواخت می گردد. سپس بر اساس عوامل مشخصی مانند پیش بینی بازار یا سفارش مشتریان، درجه حرارت جهت تعیین وسکوزیته نهایی تنظیم می گردد و پمپ های مخصوصی محصول نهایی را به قسمت Refinery منتقل می نماید.

آب میوه گرفته شده از گوجه به تانکهای مخصوصی جهت تبخیر فرستاده می شود و بر اساس برنامه ریزی تولید، بریکس محصول نهایی انتخاب می گردد.

از این مرحله به بعد رب تولید شده بر اساس تقاضای بازار جهت موارد زیر در نظر گرفته می شود:
بصورت اسپتیک داخل بشکه های فلزی 250 کیلوگرمی
بصورت غیر اسپتیک داخل بشکه های پلاستیکی
بسته بندی رب با بریکس 30/28 و با 2% نمک در کیسه های دوی پک ( کیسه های دسته دار 2، 3 و 5 کیلوگرمی و کیسه های با درب100,250,500,1000 گرم )
تولید کچاپ و بسته بندی در کیسه های دوی پک ( کیسه های با درب 250و500 گرم)

 


نوشته شده در تاريخ ۱۳٩٠/۱/٢ توسط حمیدرضااسماعیلی
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
فال حافظ